Menu:

Frågor & Svar:

Vad är ledigt just nu?
Svar: Bokningarna för säsongen 2021 har startat. Det är viktigt att vara ute i god tid.

Vilka tider kan vi nå er på telefon?
Svar: Alla dagar tel: 070-6072628

Nyheter:

- I år har alla hus fiberanstlutning på minst 100mbit/s samt abonnemang.

- Strandvillan totalrenoverades 2011 från grunden med nytt härligt badrum och kök bara 70 meter från havet i vår egna sjömark.

-Billys Stora Hus är ny renoverat, övervåningen är isolerad och har fått ett nytt badrum, ny trappa och uteplats.

-Gaxa Gård renoverades 2010 och ett tillhörande spa rum byggdes till på gården.

- Huset vid havet totalrenoverades 2009.

- 2006 var det 300 års jubileum på Gaxa Gård då hade vi ungefär 100 gäster när Linne kopian Uno Magnusson var där. Det var en mycket lyckad tillställning och vi skulle vilja tacka alla deltagande.
Mer information finnes här.

Länkar:

- Fritiden.se
- Stugvision.se
- Stugnet.se

Version: 9.4


Information

Varmt Välkommen till Gaxa Gård, mitt namn är Egon Erlandsson.

Öland är det absolut perfekta sommarlandskapet. Nära till milslånga vita sandstränder, shopping och god mat. Njuta av solen vill alla göra på sommaren, det gör att öland är perfekt Solens och Vindarnas Ö.

Mail kontakten sköts enbart via egget.erlandsson@hotmail.com , där läser och besvarar vi alla tänkbara frågor om priser till lediga veckor.

Telefonen 070-6072628 sköter vi bokningar och frågor på. Vid bokning anges Namn, Adress, Telefon nummer, en bokningsavgift på 500 kr betalas in.

Gaxa Gård är beläget 4 mil norr om Borgholm, och 2,5 mil söder om Byxelkrok. Det är ca 1.5 mil till Böda Sand och 6 mil till Kalmar.

Om någon skulle vilja avboka en stuga ber vi er kontakta oss en månad innan på 070-6072628. Annars tas en avgift ut på 500 kr.

Njut av öländska strandängar och fiskeboder. Känn sommarvinden smeka din kropp efter ett morgondopp bara 70 meter bort. - Helena

När ni kommer ner till ert hus så kommer det finnas en trådlös router med WIFI och där kan man logga in och beställa internet. Lösenordet till det trådlösa nätverket får ni av Egon när ni checkar in.
Det kommer då gå att beställa internet för 1 dag, 7 dagar och 30 dagar, hastigheten är 100mbit ner och 10 mbit upp. Betalar gör man med kreditkort. Hemsidan för beställning är http://selfservice.ip-only.se/korttid/ Leverantören är T3 och fibernätet är IP-only.
För information behövs en laptop när man beställer, det går alltså inte med ipad/iphone just nu. Vi har dock ej testat android enheter.